Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnovení otevřených oken

Od: mildaivos odpovědí: 2 změna:

Zdravím, restartoval jsem Firefox na základní nastavení ale okna která byla otevřená se neobnovila.Na ploše mám složku kde jsou původní data tak bych se chtěl zeptat co přetáhnout (s původních dat) aby se zase okna otevřela děkuji předem za rady :)

Obnovení otevřených oken

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

filip17*
hodnocení

0x

Ahoj,

není jednodušší si to prostě najít v historii a otevřít

doplněno 21.03.15 09:57:

pokud mluví opravdu o původním nastavení firefoxu, pak historie zůstává, vím to zvlasttní zkušenosti.

pavelv*

Obávám se, že při tomto nastavení se smaže i historie. Navíc, pokud tazatel neví kdy danou stránku otevřel, tak mu historie moc nepomůže.

doplněno 20.03.15 23:13:

Zkoušel jsem to najít a nepovedlo se. Zřejmě okna budou uložená v nějaké databázi. Šel bych nejjednodušší cestou. Přes pole spustit (tlačítko WIN+R ) zadej firefox.exe -p a tam budeš mít vytvořený profil. Dáš vytvořit nový, a pak vybereš danou složku existujícího profilu. Zadej smysluplné jméno, abys věděl který je starý. Pak daný profil spustíš, měli by se načíst otevřený okna, pak si můžeš přepsat na papír, nebo zkopírovat do poznámkovýho bloku adresy všech panelů, firefox zavřít a poté opět v tom správci ten starý profil odstranit. Pak již spustíš nový profil a je to. Příště doporučuji zálohovat, používam Xmarks, ale jsou i jiné aplikace.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]