Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
milí rádcové, poradte prosím laikovi
chystám se koupit nový notebook , bude sloužit hlavně pro dceru - na psaní referátů atd, mail, kouknout na nějaké video a tak.
vyhlédli jsme tento, myslíte, že bude postačující, dost rychlý?
Chcete poradit- pak ne ACER ! Jděte do Lenovo...
Laikovi a na psaní referátů stačí i starý z bazoše. Do 3 tis. je velmi slušný "psací stroj"starý 2-3 roky.
doplněno 19.03.15 16:09:rozdíl je např. ve zpracování plastů - panty praskají...
doplněno 19.03.15 16:18:ještě doplním - to lenovo mne napadlo, protože bylo v Alze jako alternativa. V případě starších NTB bych osobně šel do nějakého takového kusu... sbazar.cz/...
Prostě betélné stroj
jmlc - jaký je rozdíl mezi ACER a LENOVO když tam mají stejné procesory? .
jak jsem psal minule - zkušenost s ACERem a Lenovem je asi jak u koho , u mě prošlo rukama 7 Aceru a všechny vez problémů , to samé Lenovo 5 kusů , ,
až Vás někdo napráská zástupci ACERU u nás ,hrozí zaplacení ušlého zisku pro pomluvu a odškodnění Aceru .(možná i arbitráž)
Ahoj zkus se podívat po nějakým pěkným repasu. Za prvý máš jistotu že dcéři vydrží, bývá na něj rok záruka kdyby náhodou a repasují se špičkový modely který dneska pořád jsou výkonostně na tom líp než stejně drahý nový notebooky. A ty repasy se prodávají za pár korun. mader.cz/...
Rozhodně se vyhni levným značkám Acer, Asus, Lenovo (=číňany zmršený IBM, kvalita levných řad je nic moc), PackardBell, naopak doporučím HP nebo ideálně Dell. V případě repasů i IBM.
Nkové procesory určitě rychlé nebudou. Minimálně bych volil něco s klasickým pentiem, celeronem, optimálně tedy i3
Minimálně tedy alza.cz/... ,t alza.cz/...
a optimálně tento - https://www.alza.cz/lenovo-b50-70-black-d2142210.htm
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.