Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

nový herní notebook

Od: gdfgg odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

Chci si koupit tento herní notebook : aukro.cz/...

jsem úplný "lajk"takže nevim jestli jo nebo ne

Prosím poraďte :D

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

upřímně - termín "herní notebook" je blbost - jestli chcete hrát hry, pak stolní PC, jestli chcete notebook, pak podle potřeb..., ale na hry to nebude.

A "nový" to není už pár dní... možná let.

doplněno 21.03.15 08:47:

minecraft to jistě utáhne :)... to hraje můj syn na horším - výrazně starším ...

doplněno 21.03.15 15:41: požadavky minecraft- minimální:CPU : Intel P6/NetBurst Architecture or its AMD Equivalent (AMD K6)RAM : 1GBGPU : ATI Rage or GeForce 256 with OpenGL 1.2 SupportHDD : At least 90MB for Game Core and Sound FilesJava Runtime Environment (JRE) 6 and up is required to be able to run the game. Doporučené:CPU : Pentium Dual-Core or AMD Athlon 64 @1.6GHzRAM : 2GBGPU : GeForce FX or ATI Radeon 9xxx and Up with OpenGL 2 Support (Excluding Intergrated Chipsets)HDD : 150MB

jokeer*
hodnocení

0x
Dobrý den,
tohle se nedá označit za herní notebook, pokud notebook na hry, tak v rozmezí několika desetitisíců korun. Nevím jaké hry myslíte, ale na tomhle si nezahrajete ani GTA IV a když hru spustíte, tak se samými záseky. Prostě to na hry není, když už chcete herní notebook, tak do něj pořádně investujte :)
tomi463*

Dobrý den, tak tenhle notebook je na dvě věci, internet a filmy, víc od toho nečekejte, nevím co si představujete pod pojmem ,,herní notebook", ale tohle určitě ne. Možná tak jestli chcete hrát hry 5 let staré ale i tak si všechny nezahrajete. Samozdřejmě prakticky je herní notebook nesmysl, ale určitě se dá koupit, sice nevím vaše finanční možnosti, ale do toho bych fakt nešel.

gdfgg
hodnocení

a myslíte že by to utáhlo třeba minecraft nebo pár nějakých her?Nechci mít plný notebook her ale alespoň ten minecraft :DDDD

grow

minecraft jsou jen kostičky ale žravé. Já myslím že ne,

mkfgmgf
hodnocení

0x

Pokud budete chtít na notebooku rozjet alespoň nějaké hry, tak si připravte minimálně 15000. Pokud na něm budete opravdu chtít hrát hry, tak minimálně 30000.

minato*
hodnocení

0x

Herní to určitě není. Pokud nemáte alespoň 15 tisíc, doporučil bych Vám stolní PC.

Herní notebook min. Intel Core i5 (nejlépe Intel Core i7), 6GB RAM (nejlépe 8GB), 750 GB HDD (7200 RPM) + SSD, Ge Force GT 940M+ ... úhlopříčku bych volil 15" kvůli lepší mobilitě, neboť i 17" je úhlopříčka nedostatečná a je vhodné pro hraní a multimedia dokoupit nějaký 24" monitor.

hodnocení

0x

Na hry asi opravdu ne. Sice na mé zvyky výkonný je, ale na hraní náročnějších her to opravdu není. Minecraft vám na tomhle pojede jako po másle... Já sám jsem jednou hrál minecraft na intel HD grafice a taky to jelo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]