Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny a potřeboval bych poradit: Nemohu otevřít emailovou schránku na notebooku. Zadám přihl. jméno, zadám heslo (podotýkám že zaručeně správně) a jakmile dám přihlásit, objeví se "Toto spojení není důvěryhodné" a dál se nedostanu ani o krok. Přitom na stolním počítači a v mobilu se přihlásím bez jakýchkoliv problémů. Na notebooku se to stalo jaksi samo přes noc, protože večer vše fungovalo normálně, notebook jsem vypnul na noc a ráno už jsem se do emailu nedostal. Můžete někdo poradit než budu muset někoho zavolat za 500,- Kč na hod
Asi to bude chtít víc informací. Přistupujete přes webové rozhraní? Jaký prohlížeč? Na jakém portále máte mailovou schránku?
Mně to čas od času řve ve Firefoxu při pokusu o přihlášení do datové schránky, ale vždy mi to dá na výběr, jestli to chci risknout a přihlásit se, nebo ne. Taková hláška by měla jít obejít nastavením bzpečnostní výjimky pro daný server, ale to je něco, co Vám s klidným svědomím bez dalších informací nikdo neporadí.
doplněno 18.03.15 14:41:Tak abych nebyl vedle, jak ta jedle. Tohle bych čekal tak u nějakého cizokrajného servreru.ru
Zkusil jste aktualizovat firefox a případně antivir? Nevím, jak ta hláška vypadá.
Původní idea byla tahle: Zkuste nástroje/možnosti/zabezpečení. Tam výjimky, vyplnit centrum.cz a dát povolit. Pokud nevidíte řádek nabídek (tj. Soubor, Úpravy, Zobrazení...), tak kliknout pravým tlačítkem na záhlaví stránky a zatrhnout Hlavní nabídka.
Asi jen v počítači vypršel nějaký certifikát. Pod tou hláškou, že spojení není důvěryhodné, máte možnost kliknout na možnost, že chcete pokračovat a víte o co se jedná a že chcete přidat výjimku? Pak už by to mělo fungovat.
doplněno 18.03.15 15:00:A hláška je stejná nebo jiná? Zkusil jste některý z postupů, který jsme tu psali?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.