Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na video?

Od: flodur® odpovědí: 3 změna:

Již delší dobu mám problém přehrát některá videa. Například na Seznamu videa: Stream.cz, na web. stránkách Centrum.cz i Seznamu video běží, ale při zvětšení na celou obrazovku jde jen zvuk. V jiném případě se přehrávání videa v malém formátu (základním) nespustí vůbec, zůstává jen černý obdélník se zvukem. Nejsem v ovládání PC natolik znalý, prosím o radu, případně kde hledat nápravu. Mám OS XP, Adobe Reader XI používám prohlížeč Mozillu Firefox.

Děkuji flodur.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste nainstalovat (aktualizovat) AFP viz odkaz. Vyberte ten správný pro Váš OS a Firefox. Při instalaci se má vypnout firewall a antivir (jinak se asi nedokončí). Zdravím!

get.adobe.com/...

doplněno 18.03.15 13:03:

Můžete ještě zkusit Firefox vyčistit nebo zakázat nějaký jeho doplněk. Já mám v jeho nastavení povolené cookies a JavaScript. U Firefoxu pravidelně čistím právě cookies a mezipaměť. AFP mám v nějaké starší verzi a videa fungují.

hodnocení

AFP jsem znovu nainstaloval při vypnutém Firewallu a antiviru. Instalace proběhla v pořádku, problém zůstává. Poradí ještě někdo jiný.

flodur.

hodnocení

0x

Dobry den, bohuzel mi to obcas dela take. Vse mam aktualni. takze bud jiny prohlizec, nebo stranky dejte obnovit (F5) dokud se vse nespusti tak, jak by melo. Obecne novy stream mi prijde daleko horsi, nez byval

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]