Nejste přihlášen/a.
Již delší dobu mám problém přehrát některá videa. Například na Seznamu videa: Stream.cz, na web. stránkách Centrum.cz i Seznamu video běží, ale při zvětšení na celou obrazovku jde jen zvuk. V jiném případě se přehrávání videa v malém formátu (základním) nespustí vůbec, zůstává jen černý obdélník se zvukem. Nejsem v ovládání PC natolik znalý, prosím o radu, případně kde hledat nápravu. Mám OS XP, Adobe Reader XI používám prohlížeč Mozillu Firefox.
Děkuji flodur.
Dobrý den, zkuste nainstalovat (aktualizovat) AFP viz odkaz. Vyberte ten správný pro Váš OS a Firefox. Při instalaci se má vypnout firewall a antivir (jinak se asi nedokončí). Zdravím!
doplněno 18.03.15 13:03:Můžete ještě zkusit Firefox vyčistit nebo zakázat nějaký jeho doplněk. Já mám v jeho nastavení povolené cookies a JavaScript. U Firefoxu pravidelně čistím právě cookies a mezipaměť. AFP mám v nějaké starší verzi a videa fungují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.