Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování videa z netu

Od: pejo® odpovědí: 8 změna:

Potřebuji poradit. Pokud to někdo ví. Jde mi o stahování videí. Nejdou mi stáhnout videa z netu, ať
jsou odkudkoliv a chci je stáhnout čímkoliv a nejde to. Mám XP. Jako antivirus Avast! a jako firewall Outpost. Deaktivoval jsem ty aplikace a to nepomáhá. Nebudu kvůli tomu reinstalovat operační systém. Může to být prkotina. Předtím to šlo a nevím kdy ten problém vznikl, takže nemůžu použít Obnovení systému. Jiné věci můžu z netu stáhnout. Něco to blokuje a nevím co. Ptal jsem se několik osob a nevědí. Děkuji za rady.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No jo, to my taky nevíme. Moc jsi se nerozepsal proč to nejde. Spíš tedy vůbec jsi nic nenapsal a bez toho ti nikdo neporadí. Co to dělá, že to nejde? Píše to nějaký hlášky, nebo co? Čím se to pokoušíš stáhnout? Dej sem jeden odkaz co ti nejde a napiš k tomu jak a čím jsi to zkoušel.

usera*
hodnocení

0x

Přesně tak jak píše jenyk, možná by stačilo zkopírovat chybovou hlášku. Funguje stahování menších souborů, nebo nejde nic?

hodnocení

Nejde stáhnout žádné video pomocí stahovače. Vyhazuje to hlášky. Screeny dám sem i to, pomocí čeho to stahuji. Jiné soubory stáhnout jdou.

hodnocení

Stahuji to pomocí toho. Je to na přiloženém screenu.

Stahování videa z netu
hodnocení

Hlášky jsou tady.

Stahování videa z netu #2
iz*

Pokud vím, dá se iVysílání jen sledovat online (ČT neumožňuje stahování).

Program ClipGrab neznám, ale odhaduji, že jde o program na konverzi.

Programů na stahování tam máte víc.

Kterým (kromě ClipGrab) se pokoušíte pokoušíte videa stáhnout a v jakém formátu videa jsou?

hodnocení

Musím odporovat, z iVysílání na ČT1 jde stahovat, pokud se neporušujou autorská práva. Stahoval jsem
tam odtud. Teď jsem použil Free Rapid a musel jsem ho aktualizovat. Neaktualizovaný nešel. Další
stahovače selhaly. Většinou je to video ve formátu flv, někdy mpeg či avi.

Stahování videa z netu #3

pavel56*
hodnocení

0x

Doporučuji Internet download manager (IDM) je sice placený ale necelých 700 Kč na rok není až tak moc (Primaplay,JOJ,Markiza ČT24 a jiné) bez problému

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]