Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne mi myš

Od: troll* odpovědí: 6 změna:

Jsem vášnivý hráč World of Tanks a koupil jsem si novou herní myš Connect IT CI-191 a při hraní se mi kouše hra a to mám celkem dobrou PC sestavu... Při staré myši mi toto nedělala... Pod myší mám podložku a ta je rovná :-P

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

usera*
hodnocení

0x

Seká se hra, nebo jen to samotné posouvání myši? To jsou 2 rozdílné věci :D
Napadá mě třeba přeinstalace ovladače myši.

troll*
hodnocení

Seká se posouvání myši :-P

raplik*
hodnocení

0x

Jestli se seká hra tak to asi nebude myškou... pokud se posouvání myšky kouše tak otoč myšku a mrkně se jestli v laseru nemáš vlas nebo chlup :-D vždy jak u pc hladím kočku a dostane se to na podložku a pak pod myšku tak se to taky trhá... jinak zkus třeba navhlčeným kapesníčkem poutírat spodek myšky a podložku... a zkus jiný povrch...

troll*
hodnocení

Nic takového tam není :-P

hodnocení

0x

řeší to tady...vadná krysa...

forum.zive.cz/...

doplněno 17.03.15 21:35:

tady taky...jinak

grapz.cz/...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jako první bych si zkusil "poštelovat" citlivost ukazatele myši. Buď ve hře (jestli je tam tato možnost) nebo přes Ovládací panely. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]