Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu. Koupila jsem si před týdnem nový notebook HP 250 G3 s OS Windows 8.1 Bing. Jsem nyní poněkud zklamaná ze skutečnosti, že počítač je pomalý, zřejmě neustále stahuje nějaké aktualizace a pokud jej dám restartovat, trvá řádově desítky minut, než si všechny ty aktualizace provede a vůbec se s ním dá něco dělat. Pořídila jsem si jej na běžné využití - internet a práci ve Wordu. Prosím o radu, zda lze nějak identifikovat a zablokovat procesy, které zpomalují můj nový přístroj. Děkuji.
Dobry den, dival jsem se na recenze a obecne tam uvadeji, ze tento model neni prilis rychly. Co se tyka aktualizaci, je mozne, ze tento notebook byl nainstalovan uz pred delsi dobout a tak ted po vybaleni stahuje hodne oprav, ktere byly vydany po datu, kdy byl nainstalovan. Ja by jsem doporucil vsechny aktualizace stahnou a nainstalovat, potom uz nebudete mit tak caste restarty.
Doporucil by jsem Vam prokoupit 2GB Ram tak, aby jste mela celkove 4GB, pobezi Vam to svizneji.
pro kontrolu procesu doporucuji process explorer:
Vetsinou Laptop hodne zahlti vice otevrenych oken v prohlizeci, to je zrout
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.