Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám notebook s OP Windows8 a při zapnutí se mně objeví malá tabulka s nápisem HP ProtectTools Security Manager - počkejte prosím. Asi po půl minutě (někdy i více) se objeví další tabulka Služba biometrického ověřování nepracuje správně s odkazy - Přihlásit se bez biom. identifikace, Počkat 30 sekund a pak se dotázat znova..
Po přihlášení bez identifikace se otevře a mohu již pracovat s PC, ale během pár minut mně vždy naskočí další tabulka QLBCCController přestal pracovat s odkazy - vyhledat řešení, ukončit program, ladit program. Při použití jakéhokoliv odkazu se zase stále vše opakuje dokola, takže to zavřu a pracuji s PC dále načež po chvilce naskočí další tabulka Program HP Support Assistant přestal pracovat a stále to obtěžuje. Lze se toho nějak zbavit? Děkuji.
Nevím, jak tato aplikace funguje a co má přesně dělat. Nemám s ní zkušenosti.
Možná by stačilo vyhladat plánovač úloh, je možné, že tam bude nastaveno, aby se tato aplikace zapínala vždy při startu PC. Kdyby jste tuto úlohu odmazal a aplikaci nezapnul ručně, nemuselo by se objevovat nic. Ovšem otázka je, jestli používáte otisk prstu, to by se potom aplikace asi zapnula.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.