Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak upravit dokument wordu

Od: toot odpovědí: 4 změna:

Jak mám upravit dokument vytvořený v Office word 2007 abych ho při otevření nemusel otevírat přes word ale už byl otevřený jako například foto. Děkuji za pomoc :)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Stejně jako @clayman bych tiskl do pdf, jen podotknu, že Word 2007 již nepotřebuje žádný externí program pro vytvoření pdf souboru. Jen Uložit jako/ PDF nebo XPS, nastavit parametry a je to, žádná ikona v rohu. Nebo druhá možnost Uložit jako/ Jiné formáty a Vybrat typ souboru Webová stránka - jeden soubor. Potom se to otvírá v prohlížeči. Ale první možnost je o poznání vzhlednější.

doplněno 17.03.15 00:05:

K převodu do bitmap nejlépe použít FinePrint. Je sice za peníze, ale i s trialverzí se dá nějaký ten obrázek pořídit. Funguje to jako imaginární tiskárna. Z tiskových úloh se dá obrázek přes schránku přenést do bitmapového editoru (např. Malování) a po úpravách uložit v požadovaném formátu. Narozdíl od printscreenu to má luxusní rozlišení.

toot
hodnocení

Potřebuji ten soubor vytvořený ve Wordu uložit jako soubor PDF.

doplněno 16.03.15 15:12:

Omlouvám se ne PDF ale JPG.:)

hodnocení

0x

nevím jaký to má smysl, abych mohl poskytnout lepší radu, ale vytisknul bych to do PDF. To by snad splnilo účel. (je potřeba k tomu mít nainstalovaný program, pak se tiskne do PDF = vytvoří se PDF soubor)

doplněno 15.03.15 16:35:

uložit si printscreen jako obrázek? Když nevím jaký to má smysl těžko radit...

toot
hodnocení

To jsem zkoušel ale po vytvoření v PDF mám v levém horním rohu logo PDF( i když nastavím "logo nezobrazovat").

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]