Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gif obrázek se po čase zastaví

Od: rotorod® odpovědí: 4 změna:

zdravím. mám jeden gif obrázek stahnuty z internetu, ale po čase (cca 5min) se prostě zastaví a už se nepohybuje. Je to normální? zkusil jsem ho otevřít v programu Ulead gif animator 5, odebral jsem veškere obrazky, pak je zpatky nahodil, uložil jako gif a taky...po par minutach se obrazek zastavil. jakto? co je špatně?

P.S. obrazek umistuju na sve webovky, ale i tedy tam se po čase zastavi...děkuji za rady jak to změnit aby to jelo v kuse

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

v lepších programech lze nastavit počet opakování nebo aby se animace opakovala do konce života. Jde dokonce nastavovat i časy jednotlivých snímků. Záleží co umožní jeden konkrétní program, který používáte. Viz obrázek

Gif obrázek se po čase zastaví
hodnocení

aha takže je možne že někdo kdo vytvařel dany gif, nastavil třeba 1000x opakovat a dost...takže tim je to jasne...stahnu si jiny program. díky

Možné to je, že se obrázku uloží počet opakování a nejde z principu uložit že nekonečno. V tom případě může počet opakování limitovat program, který uloží např 1000 nebo samotný GIF, který může mít nějakou hranici. Tohle jsem nikdy nesledoval.
Obrázek zkompilujte znovu na forever a hned bude jasno.
hodnocení

takže jak sem říkal...bylo nastaveno 1000 opakovani...takže jsem to změnil na nekonečko...díky za radu

vyřešené

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]