Nejste přihlášen/a.
zdravím,,,když mi někdo pošle mejl a má tak plno lidiček komu to posílal jde to nějak smazat?Ať tam je jen třeba písnička a jeden odesílatel
doplněno 14.03.15 15:47:už to mám,zamažu a pak kliknu a dám vyjmout- uf to byla práce ,,já vám všem moc děkuji,,
zmáčkni levý tlačítko na myší,tahem označ a pak Delete a je smazáno.Já to mažu vždy ať to příjemce nemá jak knihu a nemusí vidět všechny ostatní adresy. Dělám to když dám předat dál.
To delete nehledej v žádnym mailu, ale na klávesnici vpravo nahoře. Vyber (zmodrej) ten text, jak píše doktor365® a pak delete
Když dáte "předat dál", můžete v textu upravit (tedy i odmazat) co chcete.
doplněno 14.03.15 12:54:V došlém to nejde. Musí být v "odesílaném" stavu.
doplněno 14.03.15 14:52:Tak něco v tom smyslu, nevím, odkud posíláte e-maily a jak máte nazvanou záložku na přeposlání.
Možná hledáš něco, čemu se říká skrytá kopie. Jak přesně to použít záleží co použiješ k poslání mailu - webové rozhraní Seznam, Gmail... nebo mailového klienta Thunderbird, Outlook,... Tady už pak pomůže Google, ale většinou je to něco ve smyslu, že položka komu se přepne na skrytá kopie.
Je to tedy pro případy, že chceš mail poslat 100 lidem, ale nechceš aby o sobě vzájemně věděli.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.