Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, přátelé potřebuji poradit v tabletu mě nejde vůbec video, zvuk pracuje normálně zkoušel jsem nahrát různé přehrávače a nic. Poradíte
Napište typ tabletu (nejlépe i verzi androidu), ať můžeme hledat konkrétně pro Vás.
Jinak ty videa jak jste popsal jsou právě všechna streamovaná. Jak ČT, tak youtube, i videa skrze internetový prohlížeč.
Zkuste proto třeba nějaké video sám natočit a přehrát. Taktéž nějaké video ( cokoliv.avi ) stáhnout například ze serveru http://uloz.to
Zatím mě teda nic kloudného nenapadá, neb pokud jde zvuk a nejde obraz, tak to nevypadá na problém s flashem, ale zkusit to můžete : svetandroida.cz/...
ps: to přestalo jít, nebo to nikdy nešlo? Nehrál si s tabletem někdo ( update firmware, rootování/flashování, atd..)?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.