Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podepsání smlouvy přes email

Od: ajvenko odpovědí: 5 změna:

Byla mi poslána přes email s novou smlouvou,kterou musím podepsat a poslat zpět,ale nevím jak.Budu k tomu potřebovat elektronický podpis a nevíte jak se vyřizuje na české poště?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

2x

Smlouvu si vytisknete, podepíšete, pak ji naskenujete a pošlete mailem zpět.

tmi
Nešlo by tu smlouvu jednoduše vytisknout vyfotit přes telefon a emailem poslat zpět?

hodnocení

1x

Já jednou řešil nějakou objednávku a smlouvu jsme potvrdili úhradou částky na účet. "smlouva je platná v okamžiku uhrazení částky xy na účet poskytovatele služby"

Nevím, jestli je to právně platné - ale pro mé potřeby to bylo dostačující.. mailová nabídka vč. podmínek byla bez možnosti editace v mailu a její akceptaci jsem prostě místo podpisu potvrdil úhradou zálohy.

tomi463*

Vytisknout, podepsat, nascanovat a poslat zpátky e-mailem, nebo jestli chtějí origo podpis, tak klasicky v obálce poštou. :)

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, el. podpis si kvůli jedné smlouvě asi platit nebudete. Uděláte to, jak radí kolega nebo vytištěnou a podepsanou smlouvu pošlete poštou (stále to funguje).

Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]