Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ram ddr3

Od: janek* odpovědí: 6 změna:

dobrý podvečer ,mám msi g41m p33 a měl sem 3g ddr2 a ted sem si koupil novou 4g ddr3 a nejde mě,je to možné že mě nejde kvůli procesoru?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mkat*
hodnocení

0x

Máš zlu ramku.Ked máš mať ddr 2 tak tam musí aj ddr 2 ísť.Dd3 je trochu iná.Aj tak neviem ako si ju tam vložil.Nemala by pasovať.

janek*
hodnocení

já mám combo je to i na ddr 3

a to sem si obědnával od borečka co mě výměnoval základovou desku,a na druhý den sem mu volal a já sem mu řekl že mě to nejde...a on mě nato řekl že mě to nepodporuje procesor,tak su ted z toho paf :ú

neo*

zdravím mám obavu že problém bude ve frekvenci.obrázek z manualu zakladni desky a k tomu podpora RAMek msi.com/...

Ram ddr3
janek*
hodnocení

problem sem vyřešil že sem si pamět vymenil s bráchou,tuto czc.cz/... za tuto zbozi.cz/...

doplněno 13.03.15 19:29:

tož a všechno hraje :)

Nemáte tam doufám vložené oba typy pamětí :)

janek*
hodnocení

ne i kdybych měl,tak by mě napadlo ty ddr2 vytahnout :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]