Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nainstalovat prog.ZUNE na PC

Od: jarinht® odpovědí: 3 změna:

Prosím o radu,jak mám nainstalovat program ZUNE na PC,ktarý komunikuje s WP.V současné době jsem provedl reinstalaci PC a uvedený program nemohu nainstalovat.Dříve jsem jej na počítači měl a fungoval normálně.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jak probíhá ta nová instalace programu (je chybová hláška)? Je na HDD dost místa? Jaký máte operační systém Windows, resp. je stejný jako dříve? Zdravím!

doplněno 12.03.15 13:55:

Spíše bych to viděl na blokaci aktualizací ze strany spuštěného antiviru nebo firewallu.

Zkusil bych tu instalaci s jejich celkovým vypnutím. Patrně jste dříve měl v PC i něco, co ten program vyžaduje a nenalézá (např. NET Framework=?). Případně instalovat a dříve odpojit PC od internetu - ale, to zase zřejmě vyhodí hlášku, že nefunguje připojení.

hodnocení

Dobrý den,nová instalace se zastaví u "stahuji aktualizace ",kdy se "kousne" a hotovo.Vše jsem smasal z registru a začal znova,ale výsledek byl stejný.Na HDD mám místa dost,samotná instalace má 100,1 MB,operační system mám Win 7 pro 64,stajný jako před reinstalací.Domnívám se,že jediná chyba může být v programu,resp.v aktualizacích.Nevím,zda náhodou již nedošlo k ukončení programu za strany win phone.Dále bych prosil o radu,jakým jiným programem se spojit s tel.Nokia 610 /syst.Windows Phone 7.8/.Díky.

Zastavení instalace během stahování aktualizací je typická záležitost kdy je přístup toho programu k internetu blokovaný firewallem. Zkus instalaci spouštět s právy správce ( klikni na instalátor pravou a hledej v té roletě dole ) a když ani to nezabere tak po dobu instalace ten firewall úplně vypni. Najdeš to ve správě systému pod zabezpečením.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]