Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Propojení pc a televize

Od: veruska* odpovědí: 16 změna:

Dobrý den,

potřebuji poradit.Dneska jsem zakoupila tento kabel na propojení pc k televizi tsbohemia.cz/... Chtěla bych poradit klidně i na té stránce ts bohemia jaký by se mi hodil kabel, aby mi šel zvuk. Děkuji veruska

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raplik*
hodnocení

2x

Měla jste koupit HDMI kabel a jel by vám jak zvuk tak ani obraz... myslím že tento by měl stačit na zvuk... :) tsbohemia.cz/...

kabel

Nepíše jakou má TV a jakou má videokartu. TV nemusí mít vůbec Audio vstup, třeba jenom SCART

veruska*
hodnocení

televizi mám tady tuhle audio - video propojení má, prootže ho používám na satelit,abych měla lepší signal tuto televizi mám .. datart.cz/...

veruska*
hodnocení

nemohla jsem mám tento notebook asus alza.cz/... a ten nemá propojení na hdmi má pouze avg takže podle toho jsem se musela řídit nebo nemám pravdu?děkuji

raplik*

Tak pokuď nemá notebook HDMI vstup tak máte pravdu... ale teď záleží jestli má televize vstup na 3,5 mm jack :)

dusger*
hodnocení

0x

Podle vstupu na TV možná bude fungovat i tenhle tsbohemia.cz/...

raplik*

To by taky mohlo myslím :-D

veruska*
hodnocení

co je tu k smíchu..:(

kabel

Ženská ta TV taky může mít audio stereo vstup pak to chce jiný kabel. Není rozdvojen . Kdo to má vědět. A k smíchu možná je, že si to každý musí cucat z prstu.

veruska*
hodnocení

aha tak děkuji no..:) nevím no poslala jsem odkaz na televizi notebook nevím co dál jsem jenom ,,ženská "

veruska*
hodnocení

mohlo by to být takto ne? tsbohemia.cz/...

kabel

Dozví se tady někdo co to je za TV případně jaké má vstupy. Ze notebook má jen VGA (DVI) to už víme. A taky výstup pro sluchátka

doplněno 11.03.15 21:44:

Už to vidím. Pokud má TV bílý a červený cinc (ještě je vedle žluty) tak ten rozdvojen kabel je dobrý. Jinak bude muset být nějaká redukce na SCART

doplněno 11.03.15 21:51:

Co je myšleno ze TV má audio vstup k satelitu. Asi je použít SCART, nebo tam je audio konektor možná černé barvy

veruska*
hodnocení

jo má to , ale jak jsem psala na to mám připojené satelit,abych to neměla přes skart a měla lepší signal..vedle máí ještě zelený červený a ještě nějaký otvor je v místě, kde nerozeznám barvu...možná taky zelený nebo černý?

kabel

Zelený, červený, modrý je komponent tam není zvuk ale asi k tomu je audio. Nebo Červený, bílý, žlutý popřípadě SCART

Zvuk ti tím nepůjde. Kabel, kterým propojíš komp a televizi a kterej umí zároveň přenášet obraz a zvuk je HDMI, přímo z kompu do televize. Pokud v televizi nemáš vstup HDMI musí se to vyřešit nějak jinak. Jak to záleží na tom, co je vše v televizi za konektory

veruska*
hodnocení

tv má hdmi ale nemá hdmi můj notebook.:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]