Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

GOCLEVER- co je to za značku?.?.?

Od: lujs® odpovědí: 6 změna:

Zdravím. Toto by měla být otázka spíš na znalce počítačové techniky.

Chci kupovat pro skoro sedmdesátiletou mámu tablet. Zajímalo by mně jaká to je značka a její kvalita.

Jedná se mi konkrétně o tenhle tablet.

doplněno 11.03.15 22:09:

Případně jakou značku z těch ,,neznačkovejch"a levnějších (např IGET, PRETIGIO, PIPO, VONINO, ALIGATOR) byste doporučili?.?.?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raplik*
hodnocení

0x

Nejsem žádný počítačový technik... ale GOCLEVER bych v životě nekoupil, strejda měl né zrovna levnej od GOCLEVERU a hrůza...

svatoplukchlap

Měl jsem navigaci GoClever.

Zdá se, že je to čínská značka

S.Ch.

hodnocení

Já si taky myslím že to bude aušus ale radši se zeptám abych věděl víc.

raplik*

Šel bych do Asusu nebo do Samsungu :) mrknite sem... je tam vše použité, takže to někdo vrátil (asi kvůli nějaké vadi a oni to opravily) ... není tam nic nového :-D alza.cz/...

doplněno 11.03.15 18:28:

vadě* opravili* :-D

k24
hodnocení

0x

Goclever jedna věc, K24 druhá. Nejlevnější 2x jsem na ně doplatil. Polská firma, vše z Polska. TV byla určena pro polský trh, tím pádem se se mnou servis nebaví. Mobil nepřišel duo který se prodává u nás. Polské návody.

hey
hodnocení

0x

Mám taky tablet GOCLEVER a jsem s ním spokojená, i když se mi nedávno pokazila nabíječka. Mám ho asi dva roky. Ale myslím, že plní účel a mamce by stačil.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]