Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
máme třídní email na outlook.com, a nedavno jsem se chtěla přihlásit, protože nám tam učitelé zaslali nové učební materiály, ale zjistila jsem, že se nemohu přihlásit. V prvním případě mi to píše, že mám chybně zadané heslo a v druhém případě, že můj účet používá někdo jiný (což je asi samozřejmé, když ho máme jako třída ). Jsem si úplně jistá tím, že chybné přihl. údaje nemám. Má spolužačka se bez komplikací normálně přihlásila, tak nevím kde je u mě chyba.
Na outlooku se moc neorientuji, takže předem děkuji za odpovědi.
Hezký den.
Poproste spoluzacku, at se prihlasi od Vas. Mozna zjistite, ze mate zaplou ceskou klavesnici a zadavate jine znaky nez cilsa a podobne (Caps Lock). Druhy pripad muze byt, ze je na tom outlooku zrovna nekdo prihlaseny. Tak musite cekat, nez se odhlasi. Sluzbu nemam, takze nemohu tvrdit se 100% jistotou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.