Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Hledám dobrý program na úpravu fotek který dokáže skládat více vrstev na sebe a další nástroje pro složitější úpravu fotek
Může být klidně placený jen mi dejte nějaký který je podle vás asi nejjednoduší a zároveň se v něm dá udělat dost věcí..
Dobrý den, já mám na vše s grafikou program GIMP (a vrstvy tam jsou také). Zdravím!
P.S. GIMP lze provozovat legálně a bezplatně.
..který je podle vás asi nejjednoduší a zároveň se v něm dá udělat dost věcí..
Tahle kombinace se částečně vylučuje. Když se naučíte s programy jako jsou Adobe Photoshop (placený a poměrně drahý) nebo GIMP (zdarma, možná nejbližší konkurent PS), bude pro Vás práce s nimi jednoduchá a udělat se v nich dá opravdu leccos. Ale naučit se s nimi pracovat rozhodně není na jeden večer. O něco jednodušší, ale také méně schopné programy, jako např. Zoner Photo Studio (existuje i verze zdarma) také nejsou k zahození, ale práci s vrstvami a filtry jako ve Photoshopu nečekejte..
Výběr je velký a většina programů má nějakou zkušební verzi - doporučuji se porozhlédnout např. na slunečnici, stahuj nebo instaluj a vyzkoušet, co bude splňovat Vaše požadavky a bude se Vám v tom dělat dobře.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.