Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stratil sem zvuk na pc

Od: sasa123 odpovědí: 15 změna:

dobrej mam prozbu nahazoval sem novi windovs xp houm a stratilsem zvuk nevim jakej mam stahnout prosim poradte dekuju

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

realtek.com.tw/...

doplněno 10.03.15 14:01:

realtek máte jak ovladače zvuku, tak i souhrnný soft - na XP je odzkoušeno - nic jiného bych na xp nedával (nesmíte instalovat verzi HD Audio - ta by mohla mít potíž se starou zvukovkou..

doplněno 10.03.15 14:26:

tak tady by měl být ten soundmax... (netuším, jestli by realtek nefungoval - myslím si, že by to taky šlo..)

drp.su/...

pozor na typ 32/64bit

A co když má SoundMax, či Creative?

Jinak pro tazatele: Budete muset zjistit co máte za zvukovku a podle ní stahnout ovladače... Co máte stolní PC či notebook? V případě notebooku výrobce poskytuje celý seznam ovladačů pro dané zařízení..

sasa1234
hodnocení

tak to mi take nejde gdys se kouknu do pridat hardver tak furd mi to pise ze mi chiby zvukovy adapter multimedia

ahááááááá, tady je chyba - mezi klávesnicí a židlí *haha*

HW nepřidávejte - stáhnete program a instalujete - ovladače si HW najdou ! Určitě nic nechibý *smich*

doplněno 10.03.15 15:01:

ať tu nespamujeme dva dotazy - zkuste ten slimdrivers...

doplněno 10.03.15 16:53:

sašo - správce zařízení - jsou tam ty otazníky nebo ne?

sasa1234
hodnocení

ja uz nevim tet mi to zas pise pri insatali realteku ze neprosel testem pro ziskani loga tak ja uz nevim

sasa1234
hodnocení

dik ale chceto pomne nakej multimedialni zvukivy adaprer proto mi to asi nejde nevite gde to stahnout

No - Multimediální zvukový adaptér je obecný název pro nerozpoznaná zvuková zařízení, píče to tam proto, protože systém ani neví co tam máš, protože nejsou nainstalovaný ovladače... Trocghu technická otázka, asi se bude muset kouknout na pc zezadu.. Máš zvukovku jakk kartu v jednom z těch slotů, nebo je v takovém tom rámečku s ostatníma konektorama ze základní desky?

Pokud používáš tu obyč ze základní desky, tak napiš jaký HP to je, buď je to přímo zepředu pc, nebo na výrobní nálepce z boku...

doplněno 11.04.15 21:45:

šmarjá, takový sprostý překlep... Že jste nikdo nic neřekl...

sasa1234
hodnocení

jo presne na zakladovce zevsim

Tak napiš jaký HP máš...

sasa1234
hodnocení

uz sem napsal ja tomumoc nerozumim

sasa1234
hodnocení

na zakladovce mam hp engineering sph323091-001 na strane pc mam zas hawlet packard produkt dg753a

hlucha*

HP d530 (DG753A) = ovladač ke zvukové kartě: sciencespaces.com/...

Po instalaci by měl zvuk fungovat.

sasa1234
hodnocení

mam stolny hp starsi

sasa1234
hodnocení

furd mi to nejde ja uz nevim co stim furd mi tam chibi ten multimedialni zvukovy adapter

neo*
zdravím předpokládám že nemáte v pc jinou zvukovou kartu než ta co je na zákldní desce a zvuk berete z ní. Pokud si nejste jistý otevřít PC vyfotit nebo napsat co je vloženo ve slotech zakladní desky. Vaše základní deska by měla mít tento zvukový čip Audio: Integrated Realtek ALC650 6-channel AC97 .Tak že, stahnout tady pokud vám to nepujde mám ho stažený a poslal bych vám odkaz z ulož to.
stahnout viz foto
Stratil sem zvuk na pc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]