Nejste přihlášen/a.
dobrej mam prozbu nahazoval sem novi windovs xp houm a stratilsem zvuk nevim jakej mam stahnout prosim poradte dekuju
realtek máte jak ovladače zvuku, tak i souhrnný soft - na XP je odzkoušeno - nic jiného bych na xp nedával (nesmíte instalovat verzi HD Audio - ta by mohla mít potíž se starou zvukovkou..
doplněno 10.03.15 14:26:tak tady by měl být ten soundmax... (netuším, jestli by realtek nefungoval - myslím si, že by to taky šlo..)
pozor na typ 32/64bit
A co když má SoundMax, či Creative?
Jinak pro tazatele: Budete muset zjistit co máte za zvukovku a podle ní stahnout ovladače... Co máte stolní PC či notebook? V případě notebooku výrobce poskytuje celý seznam ovladačů pro dané zařízení..
tak to mi take nejde gdys se kouknu do pridat hardver tak furd mi to pise ze mi chiby zvukovy adapter multimedia
ahááááááá, tady je chyba - mezi klávesnicí a židlí
HW nepřidávejte - stáhnete program a instalujete - ovladače si HW najdou ! Určitě nic nechibý
ať tu nespamujeme dva dotazy - zkuste ten slimdrivers...
doplněno 10.03.15 16:53:sašo - správce zařízení - jsou tam ty otazníky nebo ne?
dik ale chceto pomne nakej multimedialni zvukivy adaprer proto mi to asi nejde nevite gde to stahnout
No - Multimediální zvukový adaptér je obecný název pro nerozpoznaná zvuková zařízení, píče to tam proto, protože systém ani neví co tam máš, protože nejsou nainstalovaný ovladače... Trocghu technická otázka, asi se bude muset kouknout na pc zezadu.. Máš zvukovku jakk kartu v jednom z těch slotů, nebo je v takovém tom rámečku s ostatníma konektorama ze základní desky?
Pokud používáš tu obyč ze základní desky, tak napiš jaký HP to je, buď je to přímo zepředu pc, nebo na výrobní nálepce z boku...
šmarjá, takový sprostý překlep... Že jste nikdo nic neřekl...
na zakladovce mam hp engineering sph323091-001 na strane pc mam zas hawlet packard produkt dg753a
HP d530 (DG753A) = ovladač ke zvukové kartě: sciencespaces.com/...
Po instalaci by měl zvuk fungovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.