Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, už delší dobu se podotýkám s problémem na přístroji Ovislink WL-5460AP a prosím Vás tímto o pomoc. Zkoušela jsem se pomocí tohoto přístroje přijit k volné wifi síti PRAHA8NET.CZ-R15-0. Tato sít je volná a dá se k ní normálně přiojit z jiného počíteče pomocí integrované wifi. Můj problém je trochu jiný. Přístroj jsem připojila k počítači pomocí síťového kabelu a normálně s počítačem komunikuje. Do přístroje jsem se pomocí internetové stránky dostala. Chtělabych ho nastavit v módu Client nebo WISP. Zkousila jsem ho nastavit nedříve v módu Client (dříve to fungovalo), když ale zadám vyhledávání sítí, najdu sít, označím ji a dám connect, tak mi to hlásí connect failed. A abych dala restart systému. Ani po restartu to nejde. Nevím kde je problém nebo v čem dělám chybu já? To samé to dělá i u nastavení v módu WISP. Můžete mi prosím poradit? Také bych ráda do přístroje chtěla nainstalovat nové firmware, mám verzi 5460APv2_e16_eu. Nevíte prosím, odkud bych ho mohla stáhnout a jak ho nahrát? Předem Vám velice děkuji za odpovědi. Můj email: hankanovm@seznam.cz S pozdravem Hana Nováková
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.