Nejste přihlášen/a.
noscript.net/... Už poněkolikáte se mi při otevření, místo seznam.cz, objeví toto. Co to je? Proč to je? Mám to i nadále ignorovat? Děkuji a přeji hezký večer
cleaner a antimalware jako instantni reseni vsech problemu s PC je kravina,
kdyby si aspon radci na strance precetli o co jde http://noscript.net/ je to plugin/zasuvny modul v prohlizeci, ktery si muzete odinstalovat/zakazat se Sprave zasuvnych modulu primo v prohlizeci, bude to mit take svou ikonku nahore, kde muzete nechat seznam.cz ignorovat apod (viz obrazek na strance vpravo).
Pravdepodobne je na strance seznamu nejaka agresivni scriptovana reklama, a protoze se Noscript naopak snazi potlacit zavadne scripty (je to kamos a ne nepritel), spusti se, jenze na zaklade vaseho odkazu jde videt, ze plugin pri spusteni zjistil, ze je na serveru novejsi verze, nez ta vase, rika si o aktualizaci pluginu Noscript z verze 2.6.9.16 na verzi novou 2.6.9.17
Jojo, ta ikonka nahoře vpravo je a občas po mně chce, něco povolit nebo zamítnout. S tímhůle si jakž takž rozmím. Joudic, děkuji, budu klidně spát
Mužští, moc vám všem děkuji za starost a snahu pomoci mi. Až si večer zalezu do postele, pomodlím se, ať je to vpořádku. Věřím, že bude, že nebudu muset přivolávat své mladé Dobrou noc
Zdravím,
máte nezvanou návštěvu v pc - malware či adware. Takže zkusit CCleaner, případně ADWcleaner a vyčistit pc.
Ccleaner ani to druhé ti moc nepomůže. Mnohem komplexnější a výkonnější je program Trojankiller. Tím se toho balastu v PC zbavíš.
aha, omlouvám se ti babkozov já si nerozkliknul ten tvůj odkaz na začátku...tím pádem je ccleaner, trojankiller a ostatní programy zbytečností. A samozřejmě mají pravdu rádci dole. Ještě jednou se omlouvám , že jsem byl líný rozkliknout odkaz
Já jsem odtušil, že tě prohlížeč odkazuje na stránky které nechceš.
Mno, nevím jestli vám to pomůže, ale NoSript je doplněk do internetového prohlížeče, který zabraňuje spouštení většině skriptů, používá se spolu s dalšími doplňky v prohlížeči, ybjste byly na internetu prakticky anonymně - používá je například TorBrowser...
Jinak nevím, proč vám místo seznamu otevírá toto.. Předpokládám, že asi používáte na prohlížení internetu prohlížeč Firefox? Stačí jen odebrat, či jen zakázat tento doplňek a neměl by už ničemu bránit...
Děkuji všem. Příjde mi to jako nová verze, kterou mi nabízejí hlava nehlava. Zapomínají, jak člověka neznalého, tohle rozhodí. Musím vám všem říct, že se v tom plácám neuvěřitelným způsobem.
Děkuji vám všem.
Otevrete Nastroje > Spravce doplnku > Zkontrolovat aktualizace > Instalovat dostupne aktualizace Podrobneji nepomuzu, protoze pouzivam uz x let bocni panel All-in-one (taky plugin do Firefoxu), ktery to uz vsechno (pluginy, stahovani, historie atd) zobrazuje primo v sobe, takze uz davno nevim, jak to vypada "normalne"
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.