Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zhoršená grafika v PC

Od: amaterka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

včera jsem omylem zmáčkla na odinstalování programu ATI Crystaler v PC. Pak sem to chtěl přerušit, ale grafika na PC se už zhoršila. Ikona ATI v PC zůstala, tak nevim jestli se to odinstalovao jen nějak částečně. Teď nevím co dělat :( Je ještě možné nějak tu grafiku napravit (obraz je jakoby tak nějak pobledlý, ikony zvětšené). Je potřeba nějaké instalační CD, protože ho zřejmě nemám? Na netu sem hledala jestli jde ATI stáhnout, ale už to asi neexistuje a když sem přece jen nějaký našla, tak mi to při instalaci psalo error.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den. Storno už nepřeruší odinstalaci - část se prostě odstranila - prosím, proveďte novou instalaci z support.amd.com/...

doplněno 09.03.15 18:43:

jaký typ karty máte? název... - zjistíte v "ovládací panely-správce zařízení - grafické adaptéry"

Můžete zkusit nejlehčí formu - pravé tlačítko a aktualizovat ovladače..

doplněno 09.03.15 19:17:

Tou odinstalací jste si zrušila ovladače karty a teď je tam jen integrovaná.. restartujte, pak stáhněte driver podle typu systému - 32/64bit driverscollection.com/...

Po stáhnutí dejte instalaci a asi to bude chtít zase restart.

Zhoršená grafika v PC
amaterka*
hodnocení

Tak jsem to vyzkoušela a píše mi to, že můj operační systém není zřejmě podporován. Mám Vistu, tak nevim :(

amaterka*
hodnocení

Mám radeon HD 3470. Udělala jsem ty kroky podle Vašeho návodu, ale tam ten Radeon nemám uvedený, je tam jen napsáno Standardní grafický adaptér s rozlišením VGA. Kliklem jsem tedy na to, dala jsem aktualizovat, ale napsalo mi to, že ovladač je aktuální. Nějak mi asi zmizel ten Radeon, tak nevim jestli jsem toho nevymazala víc.

amaterka*
hodnocení

Tak už se to stahovalo, ale opět problém, který už mi tu naskočil předtím, když jsem stahovala ten program - chyba instalace balíčku a přeruší se to a nestáhne.

hmmmmm

Ono by to chtělo on-line náhled do PC a pohrát si.., ale jednak v tomto musíte pomocníkovi věřit a jednak i kdybych byl poctěn důvěrou, jsem v práci bez možnosti vzdálené pomoci...

Zkuste tedy (pokud máte tu možnost) vrátit se do bodu obnovení (možná se podaří a alespoň instalace bude možná...

Nemáte náhodou ve správci zařízení otazník nebo vykřičník u nějakého řádku? - můžete připnout foto?

doplněno 09.03.15 20:51:

Napadlo mne ještě něco - máte nějaký ccleaner, iobit uninstaller? Nebo skočte přímo do "Ovládací panely - programy-odinstalovat program - najděte ten ovladač - software na grafiku (zřejmě catalyst) a odinstalujte pořádně. možná bude chtít PC restartovat - restartujete a ten vykřičník nebo otazník ve správci zařízení se musí objevit.

Po restartu zkusíte instalaci - pokud bude neúspěšná, pak na daný řádek s otazníkem ve správci zařízení dáte "aktualizovat ovladače" a nasměřujete z místa PC, kam jste uložila stáhnutý soubor (pokud je to RAR nebo ZIP, je nutné ho rozbalit!)

doplněno 09.03.15 20:57:

než jsem to dopsal, tak se to umoudřilo :))

to je fajn, tak ať slouží *hej*

amaterka*
hodnocení

Díky, díky, díky za rady. Jste nejlepší. Už došlo k zlepšení grafiky :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]