Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký si vybrat notebook?

Od: pinkbunny* odpovědí: 2 změna:

Ahoj,

chci si tak během půl roku poŕídit nový počítač. Na internetu je nepřeberné množství a já nevím, co vybrat. Moje požadavky jsou - cena tak do 12 000, paměť disku 1000GB, grafická karta, kerá utáhne hry jako Sims 4 a nové hry tak od r. 2012 - po současnost, port na USB 2.0 aspoň 2x, wifi, bluetooth, HD webcam, podsvícenou klávesnici(když nebude, skousnu to), výdrž baterie aspoň 3-4 hodiny, barva - černá, šedá, bílá . Rozhodně ne červený.. To by bylo asi vše. Nechci Acer, Asus, Apple. Mám teď HP a tak by bylo nejlepší, kdyby můj další notebook byl HP.

Asi jsem náročná ale když už počítač, tak dle mých představ :D

Děkuji všem za rady :)

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Optej se v obchodě a zadej jim parametry.

stenlycich*
hodnocení

0x

Zdravím tak dle Vašich parametrů je spousta notebooků HP stačí si jen vybrat.Přikládám jeden ale jak píšu jsou jich desítky a to jen u HP.Lepší bude opravdu zajít do obchodu a poptat se jak píše ˇˇzwikiˇˇ

mall.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]