Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Minecraft download

Od: martinek* odpovědí: 15 změna:

Ahoj chtěl bych si stáhnout zdarma minecraft 1.8 nebo 1.8.1, potřeboval bych aby byla snadná instalace a aby v tom nebyl vir !, prosím pošlete mi kdyžtak video jak na to nebo odkaz stránky kde hru stáhnu

předem děkuji za odpověd

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

syn mi stáhl do mého PC nějakou verzi zdarma - do týdne mi někdo vybral účet (banka po prvním úspěšném pokusu další pokusy zablokovala). Vir mi rozhodil systém a zlikvidoval PC - nutný reinstal systému.

Celková škoda finanční 5000,-Kč, reinstal byl na 2 dny práce (všechny možné nutné programy, které jsem měl zálohované) - o pár programů jsem však přišel...

Pořád chceš ušetřit a stáhnout zdarma něco, co se zdarma nestahuje?

doplněno 09.03.15 08:06:

je mi jedno (nejsem sysel), jestli tu někdo nabízí warez... ale pro všechny, co chtějí stahovat programy, které se jinak platí...:

Po stahování zkontrolujte antivirem! Při rozbalování ZIP nebo RAR pozor - rozbalujte v bezpečí... jsou různé možnosti virtuálních PC, kde se riziko nákazy minimalizuje. Nicméně i rozbalený soubor projeďte antivirem a po instalaci zase !

Je to možná fobie, ale já byl vyškolen tak, že bych to nepřál ani nepříteli... A syn má utrum - od té doby nesmí na PC !

martinek*
08.03.15 18:44
hodnocení

ok sorry

frkotou*
hodnocení

0x

Já mám launcher na všechny verze a je to doopravdy bez viru, jestli chceš poslat.

martinek*
hodnocení

jj chci

[je to možné si ho stáhnout zdarma? ]

frkotou*

napiš mi tvůj mail, já ti to pošlu

martinek*
hodnocení

už nechci zjistil jsem že se to nesmí ale také jsem zjistil že tak to dělaj všichni

frkotou*

proč pak by se to nesmělo O_o

synecek12*

Já mám Minecraft 1.8 KeiNett Launcher.

synecek12*

synecek12*
hodnocení

0x

synecek12*
hodnocení

0x

Jestli ti Odkaz pomohl budu rád.

synecek12*
hodnocení

0x

synecek12*
hodnocení

0x

Odkaz z videí Minecraftu:

raplik*
hodnocení

0x

Není lepší si ten Minecraft koupit? :) já si ho koupil a chybu jsem určitě neudělal... můžeš chodit na servery jen pro originální hráče, můžeš mít skin který každý vidí, sotva vyjde nová aktualizace stači si jí jen stáhnout a už můžeš hrát, a můžeš si tam vybrat jakoukoliv verzi... od 1.0 až po 1.8.3 :)

synecek12*

Já mám Launcher a můžu si vybírat verze ale ne 1.5.2 a ještě někaké.A jakou verzi máš ted ty?Já 1.8.3.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]