Nejste přihlášen/a.
Dobrý den moji milí rádci. Tento měsíc mi končí smlouva s U:fon-airtelecom na 24 měsíční dobu užívání mobilního internetu 8GB/měsíc. Poraďte mi prosím, rychlejšího a spolehlivějšího poskytovatele neomezeného mobilního internetu s přijatelnou cenou a neurčitou dobou užití. Potřebuji zkušené rady z praxe, protože na letácích jsou všichni NEJ. Jsem PC studující začátečník a samouk v důchodě. Moc Vám předem děkuji za Vaše rady - ackar.
Po 2 leté Vodafon smlouvě (400/měs.) mi dali za 260/měs., což jsem rád, ale je to zase na 2 roky. FUP je omezený na 4 GB/měs. Záleží jestli by Vám to stačilo, když jste měl 8 GB. Mě jó, nestahuju filmy.
Vážený autore příspěvku, pane profesore, totak.
Máte pravdu a proto se zařídím podle Vaší dobré rady - moc děkuje vděčný ackar.
Vážený pane profesore, děkuji za uznání. To víte, ročník 1949 měl na ZŠ ještě občanskou výchovu, na střední, to si už nepamatuji a na VŠ, to už vůbec ne. Dobrou noc Vám přeje promovaný scénograf magistr umění Oldřich Hubáček, před důchodem televizní architekt, vedoucí výtvarného oddělení a předseda výtvarné rady ředitele ČST Brno.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.