Nejste přihlášen/a.
Dobré odpoledne,
mám hloupou otázku, na kterou se nabízí logická odpověď, ale raději se ujsitím.
V práci máme období, kdy se maká pomalu od nevidím do nevidím, ale pak máme období, kdy není co dělat a zaměstnavatel neřeší jestli jsme třeba celý den na internetu apod.
Od nového roku se na trhu začínají objevovat sympatické mini PC založené na atomu s dostatečným výkonem pro kanc. využití, filmy, internet apod.
Toto mini PC si budu pořizovat pro připojení k TV (jako multimediální centrum), ale napadlo mě si ho brát právě třeba i do práce, v období, kdy nebude co dělat.
V zaměstnání máme zákaz, cokoliv si instalovat do počítače. Jenže dle mého nelze zjistit (na dálku, z centrály), zda si připojím svůj mini PC na druhý vstup na monitoru.
Proto bych se chtěl ujistit, zda v případě, kdy je v jeden okamžik k monitoru na jeden vstup připojen klasický pracovní počítač v síti a na druhém vstupu můj mini PC (který v síti samozřejmě není), zda se dá nějak na dálku poznat, že k monitoru je kromě pracovního PC připojen ještě druhý PC...
Dle mého by to nemělo jít, ale kdo ví..
Děkuji za ujištění či vyvrácení
Ahoj. Měl jsem chvíli dvě bedny připojený na jeden monitor. Asi to bude tak, ja to tu popsal Requied. Někdo by asi musel monitorovat ten monitor. Jestli je to možné, samozřejmě nevím. Záleží asi na potřebě majitele.
doplněno 08.03.15 22:53:Ahoj. Ládin na to asi kápl. Začni se kolem sebe, malinko rozhlížet monitore.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.