Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak nastavit připojení k internetu

Od: podzim* odpovědí: 3 změna:

Mám problém s nastavením připojení k internetu.Mám OS WIN XP-SP2.Připojoval sem se přes eurotel, ale ten mi začal se sam opojovat.zkusil sem vytočit seznam a ten jede bez problemu.Ten eurotel nejde přepsat a ani nejde vytvořit druhé připojení - píše to že paměť je plná a jetam 3,5GB volného místa.

Dík za každou odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Trochu bys to mohl upřesnit- když připojuješ na eurotel tak se připojuješ přes mobil? Protože si nevzpomínám že by měl eurotel jiný způsob připojení.
podzim*
Veškeré připojení je přes klasický modem(pevná linka) vytáčené číslo je 971 103 333.

hodnocení

0x
hmmm a je to určitě eurotel? To mi fakt nic neřiká, ale možná máš na kompu nějakej soft co ti hlídá připojení aby nešlo přepsat nebo tak... třeba to dělá firewall... nemáš tam něco takovýho? Sorry ale víc neporadim, nevim jak si dostal do kompu číslo na dialup eurotel (instalátor? nebo ručo?) a jelikož mi nic eurotel jako dialup nic neřiká (jako z pevný linky)...třeba ví někdo víc:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]