Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi stahovat videa

Od: petra236 odpovědí: 3 změna:

ahoj, chtěla bych vás poprosit o radu.chci si stahovat videa na uložto, ale když kliknu na stáhnout, tak se vůbec nic neděje.zkouším to i na ruzných prohlížečech, opera, google..ale nikde to nejde.nevíte prosím co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a nejde to ani po vyplnění toho kontrolního "obrázku"? Už to někdy šlo? Zdravím!

doplněno 08.03.15 11:18:

No, vyberete si tam soubor ke stažení a klepnete na žluté tlačítko Stáhnout. Měla by vyskočit tabulka a tam zapíšete kontrolní kód z obrázku a potom znovu klepnete na Stahovat. Mělo by to "frčet".

doplněno 08.03.15 11:24:

Domnívám se, že nemáte v prohlížeči povolené cookies a JavaScript - a bez toho to asi nejde.

Zkuste se podívat do nastavení prohlížeče, povolte tam cookies a JavaScript (a také vymažte mezipaměť).

petra236
hodnocení

Ted nějak nevím jaký kontrolní obrázek máte na mysli..

doplněno 08.03.15 11:20:

Aha tohle..
..no to mi tam ani nenaskočí, prostě když na to kliknu, tak se mi nic nezobrazí a nejde to:/

doplněno 08.03.15 11:28:

Určitě zkusím.
Děkuji moc za radu:)

stenlycich*
hodnocení

0x

skuste tento návod

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]