Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezdrátová myš - špatně reaguje

Od: ladis* odpovědí: 9 změna:

Koupil jsem myš TRUST 4910d a nějak špatně reaguje, někdy se na chvilku při pohybu zasekává kurzor, nejde prostě plynule. Zkoušel jsem příjimač dát zezadu, zepředu do PC, s podložkou i bez. Chvíli funguje a pak chvíli zase blbne. Nevíte někdo co by mohlo pomoct?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možností je více:

- špatné baterky
- moc členitá podložka/stůl nebo na čem to je
- bordel u optiky- dostal se tam vlas nebo tak podobně
- teď mě nic nenapadá

hodnocení

0x

Zkus si pohrát s umístěním přijímače. V kombinaci se slabou baterií to může dělat uvedené problémy.

ladis*
hodnocení

Chlapi dík, zkouším všechno co jste mi radili, ale zatím bez úspěchu

hodnocení

0x

nevím jak je tahle myš kvalitní, ale zkuste si pod myš dát bílou A4 papír a rajtovat po něm. Jestli to nebude lepší - možná má senzor problém s povrchem, po kterém jezdíte.

ladis*
hodnocení

Dík, problém vyřešen - myš šla z domu, vrátil jsem se zase k "drátu".

Bezdrátovky jsou v pohodě,ale nesmíš brát ty nekvalitní. Já mam od logitechu a nestěžuji si, v práci měl kolega genius a to bylo pro zlost dělat na jeho počítači, takže to ber takhle ;)

al*

Já si teď koupil Sgmu 500 v Makro a myška jako myška...
Žádný zázrak, ale žádné problémy.

Ty máš hlavně myš nastavenou na takovou rychlost, že sotva s ní pohnu tak jsem na druhé straně obrazovky *haha*

Neřikám že jsou ty nejlevnější myšky špatné,ale pár jsem jich tu v práci zkoušel a řeknu ti, dobré taky nejsou. Asi máš štěstí ;)

al*

A to znáš jenom tu starou. Ta nová je ještě více sexy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]