Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s iexplore

Od: lubrikant* odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,

v poslední době se mi začal trochu zpomalovat PC. ZačalO naskakovat okénko Internet Explorer přestal pracovat (iexplore.exe). Naskočí to v jeden den třeba 2x hned po sobě a druhý den třeba vůbec. S explorerem nepracuji. Zkoušel jsem to i přeinstalovat, chvíli to nenaskakovalo a za 3 dny znovu vše. Zkoušel jsem projíždět antivirem PC a nic. I online esetem a v pc avastem.

Ale všiml jsem si, že když spustím ccleaner, dám Spustit čistič a Internetové cookies od exploreru trvají několik minut, než se načte aspon 1% a jak to přejede po pár minutách internet explorer, tak pak už to jde rychle za pár sekund je hotovo. Cleaner maže každé 2 hodiny 25 MB exploreru. Nevím, co to má znamenat. Ve správci úloh (aplikace) je spuštěn Windows Internet Explorer 10, taky nevím proč.

Nevíte někdo, co s tím dělat? Děkuji.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
On je explorer a explorer. Všichni si představují že explorer je prohlížeč na internet ale ten běžící proces je takzvaný průzkumník systému windows. Ten poznáš tak, že když ho správcem procesů necháš ukončit tak ti zmizí ikony z plochy a počítač přestane reagovat dokud ho nerestartuješ. Existuje možnost použít místo exploreru jiný program ale to je spíš teoretická zábava pro twejkaře než pro běžné použití.
doplněno 08.03.15 06:50: Jinak co se kukínů týče . . doporučuju nechat cookie vymazat, pak obejít všechny stránky u kterých si přeješ aby si tě pamatovaly pro automatické přihlašování a pak restartovat prohlížeč a po novém spuštění ve vlastnostech prohlížeče nastavit aby se všechny nově přijaté cookies při vypnutí prohlížeče automaticky smazaly. Je to nejlepší postup jak zabránit tomu aby složka kukís neustále kynula a obejdeš tím problém stránek které na přijetí cookie trvají a s vypnutím kukínováni se na ně nejde dostat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]