Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hra pro Android

Od: winci* odpovědí: 4 změna:
Zdravím,
chtěl bych najít hru pro Android, ale mám speciální požadavky. :))
Měla by to být taková hra, kde nemám vše pod kontrolou a dokáže mě překvapit, takže by tam měla být nějaká vlastní simulace a vůle hry. Asi by to pravděpodobně mohlo sedět na nějakou strategii či RPG. Poradí mi někdo? Existuje vůbec něco takového?
Díky, W

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Ono by to chtělo i upřesnit, jaké hry preferuješ (sci-fi, logické, strategické) a také zda obyčejnou plošinovku, či 3D s pohledu druhé, či třetí osoby. Některé 3D hry jsou dost náročné, takže záleží i na tom, jaké máš hardwarové vybavení svého zařízení.

winci*
hodnocení

Představuju si to asi jako strategii (dejme tomu městečko s obyvateli), kde hra nějakým způsobem simuluje obyčejné fungování a průběh (nějaká UI těch obyvatel) a není třeba se tomu věnovat často.

hodnocení

0x

Tak co třeba SimCity nebo City Island, apod. V Google obchodu najdeš i podobné hry, které jsou zdarma. Pak jsou třeba hry, kde postavíš lunapark a staráš se o jeho chod, vyděláváš peníze, vylepšuješ, atd. Např. Theme Park a jí podobné.
V podobném stylu jsem viděl i hru, kde zase stavíš farmu, pěstuješ různé plodiny, prodáváš, vyděláváš, atd.
Na Googleplay je toho spousta a stačí si pročíst recenze uživatelů a určitě najdeš tu správnou hru, která ti bude super vyhovovat. :)

winci*
hodnocení

Jo, něco takového bych hledal a ty obyvatele ci nejsamostatnější. Náhodou tip na určitou hru teda nemáte? Alespoň nějak zúžit výběr. :))

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]