Nejste přihlášen/a.
Mám takovou otázku je lepší koupit notebook prez internet nebo v kamenem obchode? Mel sem ho uz vyhlidnuty na netu ale bylo mi receno ze se mam raci kouknout po normalnich kramech!
no ,tak mnoho lidi mi nedoporucovalo kupovat notebook prez net ze se tam pak blbe uplatnuje zaruka atd. atd.
Já si myslím, že z hlediska reklamace je nejlepší volit internetové obchody, které umožňují osobní odběr (zboží se pak při reklamaci dá zanést na odběrní místo), samozřejmě pouze za předpokladu, že je pro tebe odběrní místo dobře dostupné. Několik obchodů také podporuje vyzvednutí výrobku při reklamaci kurýrem přímo v místě bydliště zákazníka.
Dnes je zkrátka doba internetu
Tak,tak, nakupuji taky v internetovém obchodě,ale v tom který má u nás pobočku a zásadně tedy osobní odběr, případně i objednávky jsou tam. Počítač jsem ale před 2 lety kupoval v czc přes net a v pohodě,ale reklamaci jsem neřešil
Aha. Musím podotknout, že jsem se zatím s potřebou reklamovat nesetkal (ačkoliv takto nakupuji poměrně často). Asi jsem doposud volil dobře.
No objednávám toho opravdu hodně,takže tady v pobočce už jsem reklamoval a vyhovuje mi osobní jednání než řešení po telefonu a poštou,toť muj názor
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.