Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chybí ovladač

Od: heja* odpovědí: 2 změna:

Zdravím,

Už jsem vyčerpal všechny své možnosti - nemohu se přihlásit s foťákem na PC, abych si mohl stahnout fotky.. Všechny ostatní ˇfleškyˇ a externí disky normálně fungují - 150Gb,250Gb, 16Gb i 8Gb. Paměťové karty - mikro SD 4Gb, 8Gb v adapteru ,ani propojení kabelem foťák-PC nefungují. PC nenajde ani mechaniku CD,DVD a nemohu tedy nic nainstalovat, ani přehrát z CD,DVD. Přesto ale asi před týdnem fungovalo všechno normálně.Asi se mi povedlo smazat omylem něco, co v počítači mělo zůstat. Dokáže mi někdo poradit, jak z toho ven?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste použít Obnovení systému ke staršímu bodu obnovení. Zdravím!

P.S. Nemáte ono smazané ještě v Koši? To by šlo vrátit (Obnovit).

hodnocení

0x

Tak - chybí ovladač.

Řešení: nainstalovat ovladač.

Buďto pomocí nástroje v systému (správa PC), nebo pomocí aplikace stažené z netu.

Chybí ovladač

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]