Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obnova jen nečitelných souborů z flash disku

Od: pkalc odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, s kamarádem jsme dneska na hodině měření dali jeho flash disk do osciloskopu, ten se však po chvíli seknul a museli jsme ho vypnout a zapnout. Takhle to bylo podruhý i potřetí. Kamarád nakonec musel jít a flashku mi tam nechal. Když jsem ale tu flashku dal do počítače, abych se podíval, jestli se tam uložilo aspoň něco, tak jsem našel flash disk ve stavu, kde byly všechny složky pojmenované zvláštními znaky, nebo nebyly pojmenovány vůbec. viz obrázky. Hned po zastrčení do PC mi Widowsy nabídly ať spustim opravu. Tak jsem to spustil, nějak to nic nedělalo, ale nakonec se většina suborů a složek vrátila do původního stavu, prezentace a obrázky fungují, ale videa a některé soubory to neobnovilo a nejdou spustit (obrázky jsem pořídil až po tý opravě, předtím tam toho bylo mnohem více poškozeného). Prohledal jsem nějaké fóra, ale moc programů jsem nenašel, spíše jen na obnovu smazaných souborů.

Existuje program přímo jen na to, jak tyto soubory vrátit zase do pořádku? Jinak asi budu muset zkusit stáhout Recuvu nebo tak něco, a pro jistotu obnovit všecko.

Předem děkuji za odpověď.

Obnova jen nečitelných souborů z flash disku
Obnova jen nečitelných souborů z flash disku #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

fat
hodnocení

2x

Rozsypaná, poškozená FAT tabulka. Jsou programy které se to pokusí spravit.

AWonka ty to spíš zk...

doplněno 06.03.15 14:34:

Stáhni si toto a přečti návod

ulozto.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]