Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Norton internet security - špatná instalace

Od: jilda odpovědí: 6 změna:

instaloval jsem si norton internet security 2008.na konci instalace se počítač sekl a restartoval jsem ho.norton hlásí,že není nakonfigurovaný a při odinstalaci se objevilo,že je už asi odinstalovaný,tak jsem ho odebral ze seznamu.zkoušel jsem to novým Revo Uninstaler,ale ani ten nepomohl,zkoušel jsem odstranit složku s nortonem,ale nic nepomáhá,ani skartace s ashmp winopt08(složka je používána programem).prosím o radu,protože v tomto připadě si nemohu instalovat jiné funkční antiviry.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

0x

Pokud se produkt nenainstaloval celý,nemusíš se znepokojovat,i když tam nějaké trosky nacházíš.Klidně nainstaluj NOD-32 a uvidíš.

JABRAKA

hodnocení

0x

Můžeš se o instalaci pokusit znovu. Pokud proběhne korektně, pak ho budeš moci i korektně odinstalovat.

jilda
hodnocení

nejde hlásí že už je to nainstalovaný 1x,tak to nejde

my*
hodnocení

0x

použij záchytné body systému...tzv. obnovení systému

mirek1*
hodnocení

0x

Opsáno - z xxx, kde byl původní dotaz - Stahujte service1.symantec.com/...

jilda
hodnocení

už je to v pohodě program pomohl.dík

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]