Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zoner photo studio 17

Od: blazena odpovědí: 3 změna:
Nainstalovala jsem si zkušební verzi zoner photo studio 17 (na měsíc zdarma). Nebyla jsem sním spokojená a tak jsem ho po vypršení co byl zdarma odinstalovala. Jenže když si chci prohlídnout jakýkoli obrázek v mém počítači tak se mi automaticky otevře zoner 17 a sním tabulka abych si ho koupila. takže si prostě nemohu své obrázky prohlížet ani snimy jinak pracovat. Prosím o pomoc.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Na jakýkoliv obrázek klikni pravým myšítkem a z nabídky si vyber program, ve kterým to chceš otvírat. Nezapoměň zafajfkovat K otevření vždy používat vybraný program.

hodnocení

2x

na obrázek klikněte pravým tlačítkem myši - otevřít v programu- zvolit výchozí program - vyskočí seznam programů, tak zaškrtnete vlevo dole "použít vždy tento program"a otevřete třeba v běžném prohlížeči.

Odinstalace asi nebyla úplná - pročištění ccleanerem by mělo pomoct. Případně odinstalace můžete provádět programem iobit.com/... - vyčistí i tyto zbytky, které vás v budoucnu štvou..

Zoner photo studio 17

blazena
hodnocení

Moc děkuju za pomoc.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]