Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Poradí prosím někdo? Ještě nedávno mi šel stereo zvuk z počítače. Mám tam stereo bedýnky a subwoofer . To je zapojeno jackem 3,5 mm do PC. Z ničeho nic přestalo jít stereo a jde jen levý repro , pravý nejde a nejdou ani basy ani to nejde upravit z ovladače zvuku. Kde je chyba? Johnny.
Dobrý den, zkuste vytáhnout konektor JACK z PC a opět ho tam pořádně zasunout.
Někdy stačí konektorem pootočit - zřejmě je tam špatný kontakt. A zkontrolujte si i ostatní kabeláž (konektory) u repro. Zdravím!
doplněno 02.03.15 21:55:Zkuste k tomu repro připojit nějaký jiný zdroj stereo zvuku a uvidíte, zda stále dobře fungují nebo je chyba v PC.
doplněno 03.03.15 08:41:Otevřete si Ovládání hlasitosti (mixér) a podívejte se, zda je váha zvuku na středu.
Tedy, vyvážení levého a pravého kanálu = střed. Případně, zda nemáte v Ovládacích panelech ještě nějaký další panel pro tu zvukovku a nastavit v něm. Panel Zvuk by tam měl být již od OS.
doplněno 03.03.15 10:03:Pokud není chyba v konektoru JACK (samice) v PC, tak zkuste přeinstalovat ovladače ke zvukovce.
Přes Ovládací panely ve Správci zařízení a tam u zvukovky aktualizovat ovladač.
Obávám se , že to není tím jackem . Chyba je někde jinde , poněvadž jsem s tím točil a zasouval a nejde to . Johnny
Zkus jít do ovládací panely > zvuk, a koukni na nastavení těch beden; to původní nastavení se mohlo ztratit např. při čištění.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.