Nejste přihlášen/a.
Mam starsi notas Asus Aspire One s Windows 7. Jak se na tom da zapnout vestavena kamera?
Dobrý den, podívejte se do Správce zařízení, zda tam kameru najdete. Pokud ano, mohlo by tam být napsáno, že toto zařízení pracuje správně (případně je zakázáno). Pokud tam kameru nenajdete, tak může být vypnutá v BIOSu toho NTB nebo jen tlačítkem na těle NTB (pokud tam takové tlačítko je). Už jste tam tu kameru někdy používal a fungovala? Zdravím!
doplněno 02.03.15 08:25:Nemáte zač.
Ano, kamera ve správci zařízení je a údajně pracuje správně. Včera večer se mi jí dokonce povedlo zapnout pomocí jakéhosi přehrávacího programu (který ale neumí záznam uložit), který je v NB nainstalován. Takže moje otázka už vlastně není aktuální. Ten noťas jsem nedávno našel ve vyklizené prodejně po Vietnamcích a tak se ho snažím trochu zprovoznit. Je to pomalý krám s vadnou baterií a klávesnicí v azbuce , ale jako hračka, či záložní počítač (případně k courání po rizikových stránkách Internetu
) ještě může sloužit. Já tu kameru v podstatě ani nepotřebuju, jen jsem chtěl zjistit, jestli vůbec funguje, když už tam je.
Takže díky za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.