Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,chci se zeptat,když mám doma PC s internetem(bezdrátovým) a koupím si notebook a kdyby jsem ho chtěl připojit na ten internet doma tak jak?přes kabel do PC?a budu platit jako by za jeden počítač nebo za dva?Děkuji
Pokud máš domu natažen´´y jen jeden data kabel tak budeš muset koupit router a přes ten připojíš oba počítače, pokud to chceš přesněji tak nejdříve napiš jak máš internet teď...
aha mam bezdratovy ze střechy domu vede kabel do PC nebo co jsi chtlě vědět jsem taková lama moc se v tom nevyznám.A kolik stoji přibližně router třeba nejlevněji?Děkuji
Místo pc připojí něco jako tohle: dvtech.shop.ekatalog.biz/...
to se nakonfiguruje tak jak je teď nastavené pc. Z routeru povedou 2 kabely (popřípadě to bude bezdrátově) a tak budou připojené počítače. Platit budeš pořád to samé,navenek bude připojen jen router a doma budeš mít malou síť z netu neviditelnou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.