Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, spam je nevyžádáná a obtěžující zpráva do Vaší mail. schránky. Zdravím!
P.S. Většinou reklama nebo nějaký podvod.
doplněno 28.02.15 11:09:zolik - myslel jsem, že se ptáte na význam toho slova obecně. Nemohl jsem tušit, že jde o nějaký problém s vnitřní poštou.
doplněno 28.02.15 11:50:zolik - to je OK.
Spam je nevyžádané reklamní sdělení masově šířené internetem. Původně se používalo především pro nevyžádané reklamní e-maily, postupem času tento fenomén postihl i ostatní druhy internetové komunikace – např. diskuzní fóra, komentáře...
Zdroj: cs.wikipedia.org/...
to asi bude kvůli vnitřní pošte, kde se počítá počet odeslaných vzkazů a při překročení určité hranice se zobrazí vysvětlí s odkazem na SPAM a další pošta se už neodešle. Bohužel tam bylo nastavené pevné datum a ne proměnlivé (24 hodin). Byl to první případ, tak jste holt průkopník.
Pardon
a @ben myslím, že se to neztratí, každá rada dobrá
Pane admin. Kolik těch odpovědí musí být aby se vnitřní pošta zablokovala? V mém případě to byla jedna.Možná trochu na hranici ale nijaká vulgární a se sprostými slovy.Nikterak moc vnitřní poštu nevyužívám ale jde mi o princip.Spamovat jsem rozhodně nechtěl jasně je tam napsáno že hádat se nechci. A zablokované to je už víc jak 24 hodin. Ostatním se omlouvám a děkuji za snahu odpovědět.Souhlasím se zveřejněním mé odpovědi z interní pošty pokud to bude potřeba.
doplněno 28.02.15 11:08:Děkuji již je vše v pořádku.Někdy jsem prchlivý ale rozhodně nechci nikomu ubližovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.