Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Sestavil jsem si počítač na kancelářskou práci, jen já blbec jsem koupil windows 8.1
Windows má neustále záseky zamrzání vůbec nereaguje a přitom vůbec nechápu proč. Ovladače biosu a všech zařízení jsou updatovaný z webu výrobce windows 8.1 upgrade manager my potvrdil že vše je kompatibilní ale stejně sou velké záseky ve správci úloh je i proces který podle mého vše dělá jmenuje se: Hostitel:místní systém nemá problém si vzít 50-60% procesoru 1200 mb ram což je dost a přitom nic nespouštím prosím pomoc!
PS: nyní to taky dělá proces TiWorker.exe Windows Modules Installer Worker
PARAMETRY POČÍTAČE:
cpu: Intel pentium G2030
HDD:WD CAVIAR GREEN 1.5 TB
Ram: zeplin 2GB DDR3
GRAFICKÁ KARTA JE V PROCESORU
ZÁKLADNÍ DESKA: ASROCK H61 PRO BTC
Zkus vypnout synchronizaci OneDrive:
Nastavení - Nastavení počítače - OneDrive a tam všechno povipínej. Myslím , že bude pokoj.
Děkuji za radu po vypínání již pc jede plynule velice si vážím vaší pomoci jen mám dotaz když do počítače dokoupím ještě dalších 4 gb ram bude pc plynulejší? (celkem v něm bude 6GB)
Pokud se nepletu, tak Vaše základní deska má pouze dva sloty pro umístění paměti RAM, pokud doopravdy chcete PC pro kancelářskou a nenáročnou práci, tak 4GB RAM budou stačit. Nejlépe uděláte, když koupíte ještě jednu, tu samou paměť RAM, kterou máte teď v PC
Řekl bych, že jsou osazeny 2 moduly pamětí DDR3. Pokud byste chtěl zvětšit paměť, musel byste je vyměnit za moduly 2GB, nejlépa jako KIT 2x2GB DDR3. Cena je okolo 1000Kč. Ale pokud nepoužíváte počítač na náročné práce, jako je konverze videa a podobně, řekl bych, že efekt nepoznáte. Pokud stále potřebujete zvětšit výkon počítače, zaměřil bych se spíš na vypnutí aplikací, které zbytečně běží na pozadí a případně i výměnu antivirového programu.
Dobrý den,
Windows Modules Installer Worker má v PC na starosti update systému.
Tuším, že Hostitel : místní systém, má nejspíše na starosti nějak rozdělovat údržbu PC, prostě je nějak součástí Windows.
Může se jednat o nějakou havěť, stáhněte si tedy Spybot, před kontrolou klikněte na vyhledat aktualizace→vyberte server a aktualizujte Spybot, pak dejte kontrolovat problémy, po kontrole klikněte na opravit vybrané problémy.
Jinak i když jde jen o kancelářské PC, asi bych volil procesor řady Intel Core i3, kdybych měl jít do Windows 8, ty bych také nainstaloval na nějaký SSD disk, pro rychlý běh OS Jinak můžete počítač ještě částečně obnovit, třeba to pomůže
W8.1 s tím nemají nic společného. Už jen množství RAM je na minimu minimu a záseky jsou možná způsobeny i Ramkou, ale její nekompatibilitou nebo vadou. CPU o ničem. Příště si při pořizování počítače nechte poradit od zkušenějšího. Vaše divení se o využití RAM to jedině potvrzuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.