Nejste přihlášen/a.
z ničeho nic mi nejde na stolním PC otevřít stránky typu ( youtube.com, seznam.cz, idnes.cz, facebook.com, poradte.cz) ale některé jdou, zkoušel jsem mnoho prohlížečů i restartovat modem, zkontrolovat rychlost připojení ( dostatečné kolem 20 ) , i jsem tam strčil USB flash internet od jiného poskytovatele a také to nejde. Tudíž musí být chyba na straně PC, stalo se mi to v posledním půl roce už po třetí, žádné rozšíření jsem nestahoval ani tam není, pouze bloker reklamy a antivir ale i při deaktivování nejde, jediné co se instalovalo je aktualizace včera dopoledne ale poté jsem pracoval na PC a bylo vše v pořádku ale až dnes ráno začalo blbnout. Nesetkal jste se s tím někdo a jak jste to zprovoznili?
Zkuste se kouknout do c:/windows/system32/drivers/etc/ a tam je soubor s názvem hosts . Pokud nemáte totalcommandera, tak klikněte pravým tlačítkem myši, vyberte otevřít v nebo otevřít , použijte poznámkový blok a koukněte, co tam je napsáno. Může tam být pár řádků, ale před každým řádkem musí být znak # . Pokud tam je nějaký řádek, který nezačíná znakem # , mohla by to být příčina. Pokud tam např. bude napsáno
128.12.255.1 youtube.com
Tak to znamená, že po napsání youtube.com do prohlížeče, budete nasměrován na server s IP adresou 128.12.255.1 (vymyšlená IP)
Pokud tam neni nic neobvyklého, tak vám neporádím
Více o souboru hosts je třeba zde http://navody.c4.cz/hosts
jsou dvě možnosti
1) blokujete i to, čemu nerozumíte,... pak blokujete i stránky žádoucí...
2) i přes blokaci (nebo někdy právě díky stažení "programu pro blokace") máte v PC vir, adware, malware... který vám znemožňuje otevírání stránek.
Odinstaloval bych blokátor. Čistil bych přes ccleaner, adwcleaner - nejlépe v nouzovém režimu, a pak po restartu projel antivirem.
Já si to stáhl ale přímo přes chrome obchod, udělal jsem ale tvrdej restart ( vytáhl ze zásuvky když byl zapnutý ze vzteku) a najednou to jde. Divné ale je že když dám komplet vyčištění přes antiwir a najde mi to něco špatného tak to nejde smazat ani přesunout do truhly, jednoduše mi to nenabídne s tím nic dělat.
Jinak děkuji za odpověď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.