Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook express - jak zálohovat email adresy

Od: kubinec® odpovědí: 16 změna:

no tak to vypadá že budu muset "překopat" PC

dokumenty , obrázky atd. zvládnu, ale adresy v outlooku nevím jak je mám zazálohovat někam?

a jak by to bylo i s programy co mám nainstalované v PC?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusatka*
hodnocení

2x

Soubor - exportovat - adresář (zprávy)

hodnocení

adresy se podařily, děkuji

ale chtěl bych si ještě zálohovat doručenou poštu, ale zkouším co se dá a nejde mi to*bum*

buď si najdi soubory s příponou mbx (budou ve tvém profilu uživatele), nebo použij zálohování v otlooku, ale kde je přesně ti neřeknu páč jsem ho vyhodil :)

mil®

Ukládám po otevření - vlevo nahoře- soubor - uložit jako . A je to.

mireczek*
hodnocení

0x
otevřít outlook - nástroje - možnosti - údržba - složka uložiště ...je tam přímo cesta ke složce s maily (nejčastěji něco takového C:Documents and SettingsUŽIVATELLocal SettingsData aplikacíIdentities{DLOUHÉ ČÍSLO SE ZNAKY A ČÍSLY}MicrosoftOutlook Express), popřípadě její umístění lze změnit na jiné( např. do dokumentů),odtud už pak není problém maily zálohovat
mireczek*
* C:Documents and SettingsUŽIVATELLocal SettingsData aplikacíIdentities{123A-456B-789C}MicrosoftOutlook Express ...soubory mají koncovku .dbx
mireczek*
tak ani napodruhé to nevyšlo, už toho raději nechám :D
hodnocení

a ještě jak zálohovat adresy ze složky oblíbené?

tak to nevím vůbec jak na to

disk:Documents and Settingsjmeno uzivateleoblibene položky (favorites) disk:

jabraka*
hodnocení

0x

Kubo,co takhle si za 400.- koupit flashku -ne s rumem,a přetáhnout důležitá data na ni?Pak vyměníš případný HDD za nový a data po instalaci systému vrátíš!

JABRAKA

hodnocení

jenže ono by to chtělo i novou "grafárnu" zvýšit RAMku, prostě asi celý nový COMP

jabraka*

To pak už jen záleží na tom,kolik máš v polštáři.

JABR

hodnocení

:(, nic moc!

hodnocení

0x

Pro přenesení souborů a nastavení je v XP procedura na Start/Příslušenství/Systémové nástroje/Průvodce přenesením souborů a nastavení. Dá se tak zálohovat nebo přenést data do nového počítače. Jiné programy než Microsoftu se musí udělat ručně.

hodnocení

co se týká Outlooku, vše je vyřešeno

díky za rady ;)

skipy5*
hodnocení

0x

Stačí si v Outlok expresu v položceV Outlok adresář vybrat v možnostech mastavit kam si e-mailove adresy uschovat

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]