Zdravím .. Dnes jsem si koupila nový mikrofon k notebooku ( Trust starzz), doma jsem jej rozbalila a zkusila jestli funguje. Mikrofon mi jde, ale když je ticho, mikrofon se jako kdyby vypne a když někdo promluví, znovu se zapne. Ani by mi to nevadilo, jenže když s někým volám, tak pořádně neslyší začátek věty, jelikož trvá, než se ten mikrofon zase zapne. Neví někdo co s tím? Eventuálně bych jej mohla i vrátit, ale první zkouším, jestli s tím vůbec něco půjde. Za ty peníze jsem taky nic extra nečekala, ale toto mě opravdu dost zklamalo. Vím, že u většiny to nedělá, tak nechápu v čem je problém.
Podobný problém řešili zde, třeba vám to pomůže: http://www.zive.cz/poradna/trust-starzz-mikrofon---problem/sc-20-cq-514501/default.aspx?consultanswers=1
misniko
Bohuže nepomohlo .. Pořád je to tak, jak to bylo .. A taky jsem o tom pochybovala, že by to mohlo jít .. Ale děkuji za odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.