Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr notebooku Acer/Lenovo

Od: anonimni odpovědí: 5 změna:
Dobrý den,
rozhoduji se mezi koupí notebooku Acer Aspire E15 a Lenovo IdeaPad G50-30
alza.cz/...
alza.cz/...
Potřebuji od vás vědět, který z nich se vám zdá celkově lepší, výkonější a kvalitnější. Cena jde stranou (těch pár stovek mi nevadí)
Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Větší výkon, lepší?

Však jsou z hlediska hardwaru zcela totožné...jen mají jiný nápis na bedně..

hodnocení

0x

Doporucil by jse Vam si oba modely "osahat" a vybrat podle toho, na kterem se vam bude lepe pracovat, nebo se Vam proste bude vice libit. HW vypada stejne. Acer ma vetsi kapacitu baterie, ale je udajne pristupna jen po rozebrani. J

zkorumpovanalis
hodnocení

0x

Na prohlížení internetu a práci ve wordu stačí oba. Lenovo bude o něco kvalitnější s lepší podporou (reklamace)

hodnocení

0x

já bych šel do lenova - už jen kvůli svému antiacerovskému přesvědčení - ale v daných kusech kvůli kabeláži ze stran a lesklému monitoru lenova.

Myslim, ze i Acer ma leskly monitor, ale v zasade jsem take spis pro Lenovo, preci jen vychazi z IBM

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]