Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém se zvukem

Od: klaban* odpovědí: 2 změna:

Ahoj, mám problém se zvukem v PC. Nikdy se mi nic podobného nestalo. Mám repráčky 2.0 připojeny kablíkem (ten zelený) přímo do zdířky u zvukové karty (Auzentech X - Fi Forte). Z ničeho nic mi v reprácích začne zvučet, jako kdyby střílel kulometem a furt dokola. Pak najednou chvíli klid a zase se to opakuje. Zkoušel jsem v nastavení zvuku vše vypnout, zakázat a stejnak to nepomohlo. Nemáte s tímto někdo nějakou zkušenost co tomu může hrabat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Typnu si na HW závadu zvukové karty. Vyzkoušejte jinou.

klaban*
hodnocení

No to bych měl radost jestli je posraná karta...cena cca 3 litry...Už jí mám sice asi 4 roky ale to by měla vydržet mnohem déle. Zkoušel jsem to přepojit normálně do integrovaný zvukovky na základovce a tam to začalo dělat taky. Sice v menší míře ale také

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]