Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blbne počítač - každý den jen 1x

Od: hobby odpovědí: 9 změna:

Ahoj, potřeboval bych poradit. když ráno zapnu počítač, tak za 5 minut mi samovolně restartuje, jak naběhne plocha tak se mi do minuty zasekne, že musím znova restartovat a pak už je to v pořádku celý den. jenže toto se děje každý den a já nevím čím to je, že ten začátek je takový a pak už to je v pohodě. Díky za radu

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejdříve vypnout autorestart- Ovládací panely> Systém> upřesnit>spuštění a zotavení...> Automatický restart a napiš chybu co to udělalo. Začalo to dělat po nějakym zásahu? Zkus otestovat paměť memtestem 86 memtest.org/...

čistě náhodou by to mohl být i zdroj,zkus třeba snížit zátěž- odpojit mechaniky, disketovku... Nebo pokud máš možnost tak si půjčit jiný

To na paměť moc nevypadá, to by se sekalo průběžně pořád. Já bych to viděl že se jakmile se něco po startu zahřeje udělá to problém. Nicméně tu jsou i jiné možnosti.

Zkoušel jsi, jestli se to restartuje i v nouzovém režimu?

Neni to sice moc pravděpodobné,ale už jsem se setkal s 2 pc kde dělala paměť problém právě jen při prvnim startu (u jednoho dokonce jen když byl vytáhnutý chvíli z elektriky, druhý naběhl na podruhé nebo napotřetí a i když jsem ho hned vypnul tak pak v pohodě, dokud nebyl alespoň přes noc vypnutý-pár hodin) :)

hobby
hodnocení

Žádný zásah jsem nedělal přes tři roky, zkusím vypnout automatický restart a zítra se uvidí, jak říkám, blbne to jenom při spuštění ráno, pak už celý den je to v pohodě. Možná, že to bude zaprášené, zkusím se na to pak podívat. Větřák je v pohodě a teplota je 46°C. zatím dík.

my*
hodnocení

0x

nehrál jsi si z uživatelema? (přidání a odebírání nového uživatele,změna jména nebo hesla,změna obrázku u uživatele...atd)

sasdax*
hodnocení

0x

A nebo, nechytil si bacila?

hobby
hodnocení

Spustil jsem AVG 7.5 a taky Ad-Aware SE Personal a nic mi to nenašlo. Nechám se překvapit, co to udělá zítra.

hobby
hodnocení

tak jsem to ráno spustil bez toho automatického restartování a taky jsem vyčistil cd-rom od prachu, bylo tam celkem hodně a zatím počítač funguje dobře, žádné zasekávání. Jestli to bylo tím prachem nevím, ale je to možné, počkám tak týden jestli se to někdy ještě projeví a pak bych se kdyžtak ozval. jinak dík za rady

mirek*

I to je možný, bedna se po startu stará o A: a další CD= E: , DVD= F: , Ext.disk= G: (různé označení, jak u koho)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]