Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Access - verze jen pro čtení

Od: elisa24® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, potřebovala bych upravit soubor v accessu - byl vytvořen na české verzi a já mám jen anglickou. Když ho otevřu, tak se tam zobrazí, že soubor lze otevřít jen pro čtení. Nevíte co s tím udělat, aby do souboru šlo zasahovat? Je jiný jazyk takový problém? Moc děkuji

Access - verze jen pro čtení

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

pravdepodobne postaci Ulozit jako... - Save as...

doplněno 24.02.15 22:51:

nezamknul to ten kdo to vytvoril? Obecne u microsoftu bych se nedivil kdyby jazyk vadil...

doplněno 24.02.15 22:53:

a co dela ten compact a repair? Neni to tak, ze si to opravi do anglicke verze? Resp, po zazalohovani souboru, kdyz spustite repair, neodemkne se pak ukladani?

doplněno 24.02.15 22:56:

kdyztak holt tudy vede cesta :) Bill si za to muze sam :) ulozto.sk/...

hodnocení

Nejde to ani uložit

doplněno 24.02.15 22:59:

Tak jsem zjistila, že toto ten program udělá i když chci vytvořit prázdný soubor. Píše to tam, že je to unlicensed product. Ještě předevčírem mi to fungovalo.

Access - verze jen pro čtení #2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]